Kurv 0

Vådligger - Hjælp til at holde sengen tør

Der kan være mange årsager til ufrivillig natlig vandladning og der findes ligeledes flere måder at lette tilværelsen for vådliggere.

Der er ingen enkelt tilgang til behandling af enuresis (vådligger), men i de fleste tilfælde er den anbefalede plan først at prøve en kombination af selvhjælpsteknikker, vi har produkterne som kan være med til at afhjælpe problemerne. 
Vil du vide om, hvornår du kan forvente, at børn kan styre vandladningen samt gode råd, hvis der opleves problemer. Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål om ufrivillig vandladning.

Vådliggerlagen, stiklagen eller bleer. Det kan være svært at gennemskue hvilket produkt der passer bedst til lige netop dit eller dit barns behov. Herunder kan du se hvilke typer produkter vi tilbyder personer med ufrivillig natlig vandladning.


vådligger, tisser i sengen, underlagvådligger, tisser i sengen, sengevædning, vaskbare underlagtisser i sengen, vådligger, sengevædning, sengetøj, dynebetræk, pudebetræksengevædning, tis i sengen, vådligger, stiklagen, tisselagenvådligger, hjælp, bleer, sengevædning, tisser i sengen

Se vores underlag og sengetøj til vådliggere


eller

Se vores udvalg af bleer specielt udviklet til vådliggere