Kurv 0
Speedicath Compact Kateter Trekantet form for bedre greb

SpeediCath® Compact Eve er det første kateter med en trekantet form. Den trekantede form gør katetret nemmere at åbne og giver dig i det hele taget et bedre greb under indføring.

Formen betyder også, at katetret bliver liggende, når det anbringes på en flad overflade, eksempelvis på din håndvask.

Elegant og kompakt design for øget diskretion 

Vi ved, at diskretion er vigtig for dig. Derfor har vi designet et kateter, der slet ikke ligner et kateter. Katetret kan medbringes, uden at nogen kan se, at du har behov for at bruge et kateter.

Katetrets elegante og kompakte udformning er inspireret af kosmetikprodukter, og produktet er ikke større end en mascara eller læbepomade. Vi håber, at vi med SpeediCath® Compact Eve har udviklet et kateter, der gør dig bedre i stand til at leve det liv, som du gerne vil leve.

Et-trins-åbning, for lettere håndtering og sikker genlukning

Katetret kan åbnes i begge retninger med et enkelt vrid. SpeediCath® Compact Eve er klar til brug takket være den unikke overflade og den sterile saltvandsopløsning, som katetret ligger i, i emballagen.

Efter brug kan katetret genlukkes – også i et enkelt vrid – og det er således let for dig enten at smide katetret væk eller tage med dig efter brug. Katetret har også en integreret konnektor til urinpose. Når katetret åbnes, kommer konnektoren til syne, og du kan koble din urinpose på.

[powr-form-builder id=5bf7b522_1488540262]

Speedicath Comapct Kateter