Kurv 0

Sommer 2022

Nyd solen med forfriskende, rene produkter

Skal du på vandretur i bjergene eller på festival i telt? Vi har samlet gode produkter til de varme solskinsdage, så du let kan holde dig frisk og ren, uanset hvor turen går hen.

Vores sommerkit sikrer din personlige pleje med produkter til hud, læber og kropslig hygiejne. Alle ABENAs produkter er skabt med omtanke for din sundhed. Når du klikker på produktet, kan du læse om de forskellige certifikater for miljø og sundhed for din sikekrhed.

 

Svanemærket - Asthma Allergi Nordic - Suitable for sensitive skin - Vegan -Grønne indkøb

 

ABENAs vådservietter er dermatologisk
testet og helt fri for alkohol.

Vask uden vand

Vores vådservietter og andre produkter til vask uden vand holder din krop ren og velduftende i enhver situation. De er lette at have med i tasken, i bilen eller med i telt. Vådservietterne er beregnet til hele kroppen og renser effektivt huden for skidt, sved og dårlig lugt. Pluk en serviet og nyd den forfriskende følelse af renhed hele dagen, uanset hvor du er.

Beskyt din hud

Vælg en af vores lækre solcremer til dig, dit barn eller en ven. Så beskytter du huden mod de farlige UV-stråler og giver den masser af fugt til de hårde timer under solen. Snup også en af vores gode læbepomader med i tasken. De findes med og uden solfaktor, så du trygt kan holde smilet hele sommeren.