Kurv 0
Bevilling abena

Velkommen til Fritvalgsordningen

Nu giver Dengodepleje dig mulighed for at vælge inkontinensprodukt gennem Fritvalgsordningen, hvis du har en bevilling fra kommunen. Det vil sige at du kan vælge at Dengodepleje skal levere dine bevillingsprodukter. (Jf. Lov om Social Service §112, stk. 3 om retten til frit leverandørvalg).

Dengodepleje.dk er en net-butik der drives af ABENA, som er producent af et bredt udvalg af inkontinensprodukter. Produkterne bliver leveret til dig direkte fra ABENA og ABENA vil efterfølgende fakturere din kommune.

Hvornår er fritvalgsordningen relevant for dig?

  • Hvis du ønsker at benytte ABENAs inkontinensprodukter men din kommune har en aftale med en anden leverandør.
  • Hvis du benytter ABENAs inkontinensprodukter i dag, men ønsker at indgå aftale om levering direkte med Dengodepleje/ABENA, sådan at du ikke bliver påvirket hvis din kommune på et tidspunkt skifter til en leverandør, der ikke tilbyder ABENA produkter.

Ønsker du at få dine bevillingsprodukter leveret via os, skal du blot kontakte din sagsbehandler i kommunen og oplyse, at du ønsker, at benytte dig af ”Frit leverandørvalg” og fremover ønsker at få dine bevillingsprodukter leveret via Dengodepleje/ABENA.

Der vil ikke være nogen egenbetaling for dig hvis du vælger produkttype, størrelse og antal svarende til din bevilling. ABENA ordner betalingen direkte med din kommune.

Hvis din kommune har aftale med en anden leverandør end ABENA om leverance af bleer, matcher vi den pris som din kommune betale for den type produkt du har på bevillingen, dette vil gælde i kommunens aftaleperiode med den anden leverandør*.

*Dette forudsætter at vi har et produkt med tilsvarende funktionalitet i vores sortiment.

Viden om Fritvalgsordningen:

Generelt:

Bestilling og levering:

Betaling:

 

Links til Lovgrundlag for fritvalg af hjælpemidler:

Serviceloven – Afsnit VI på side 43 omhandler bevilling af Hjælpemidler m.v.

Vejledning til serviceloven – kapitel 6 omhandler fritvalg af hjælpemidler. Beskrivelsen af fritvalg af hjælpemidler starter på side 15 i dokumentet.